آذرپژوه، الهام
ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسیپروپیل متیل سلولز (HPMC) [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 47-62]
آریان فر، اکرم
ارزیابی فرآیند حبابزایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]
ا
اربابی بیدگلی، سپیده
ارزیابی کاربرد باکتریهای اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلولهای آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]
اسدی، غلامحسن
ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کمچرب تولید شده توسط مالتودکسترین [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 75-83]
اسکندری، سهیل
ارزیابی کاربرد باکتریهای اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلولهای آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]
ح
حدائق، هاله
مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایهای [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 153-164]
حکیم زاده، وحید
ارزیابی فرآیند حبابزایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]
حمیدی، سعیده
مدلسازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بستهبندی نیمهسخت بر پایه آلومینیوم [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 85-99]
خ
خسروانی، مریم
ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کمچرب تولید شده توسط مالتودکسترین [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 75-83]
ر
رجبی مقدم، شادی
تولید و ارزیابی نانوکیتوزوم کافئین و پودر نوشیدنی فوری غنیسازی شده با آن [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 135-152]
رحمتی جنیدآباد، مصطفی
عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتریهای عامل عفونت و مسمومیت غذایی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 35-46]
رفتنی امیری، زینب
اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسولهای حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]
ریحانی پول، سهیل
اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسولهای حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]
ز
زمیندار، نفیسه
مدلسازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بستهبندی نیمهسخت بر پایه آلومینیوم [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 85-99]
س
سلیمانی، مصطفی
ارزیابی فرآیند حبابزایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]
سنجابی، محمد رضا
ارزیابی کاربرد باکتریهای اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلولهای آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]
ش
شاددل، رضوان
تولید و ارزیابی نانوکیتوزوم کافئین و پودر نوشیدنی فوری غنیسازی شده با آن [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 135-152]
شکاری، غزال
ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسیپروپیل متیل سلولز (HPMC) [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 47-62]
شهیدی، فخری
بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسولهای اسانسهای دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]
شهیدی نوقابی، مصطفی
ارزیابی فرآیند حبابزایی در کاهش گرفتگی غشاء فراپالایش و کارایی آن طی تصفیه شربت خام چغندر [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 63-74]
ط
طباطبایی یزدی، فریده
بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسولهای اسانسهای دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]
ع
علیزاده بهبهانی، بهروز
عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتریهای عامل عفونت و مسمومیت غذایی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 35-46]
ق
قائنی، منصوره
مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایهای [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 153-164]
قدس روحانی، محسن
بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 19-34]
قلی پور شهرکی، نیره
مدلسازی انتقال حرارت در کنسرو حاوی عصاره مالت در بستهبندی نیمهسخت بر پایه آلومینیوم [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 85-99]
م
محبی، محبت
بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسولهای اسانسهای دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]
مرادی، یزدان
مقایسه تأثیر افزودن پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis)) روی خواص حسی، فیزیکی، پروتئین و آهن سه فرآورده مختلف صنعتی نان، کیک و شیرینی لایهای [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 153-164]
مژگانی، ناهید
ارزیابی کاربرد باکتریهای اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلولهای آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]
مستفیدی، مهدیه
ارزیابی کاربرد باکتریهای اسید لاکتیک در حذف فلزات سنگین از محلولهای آبی و سبزیجات برگدار خوراکی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 119-134]
مظاهری طهرانی، مصطفی
بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 19-34]
میلانی، الناز
ارزیابی ویژگیهای کمی و کیفی ناگت مرغ بدون گلوتن حاوی آرد کینوا و هیدروکسیپروپیل متیل سلولز (HPMC) [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 47-62]
ن
نظری، سید معین
ارزیابی خواص شیمیایی و حسی سوسیس آلمانی کمچرب تولید شده توسط مالتودکسترین [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 75-83]
نوروزی، بهاره
"مروری بر استفاده از ریز جلبکها بهعنوان حسگرهای زیستی برای شناسایی آلایندههای زیستمحیطی و بستهبندیهای هوشمند مواد غذایی" [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 165-181]
نوشاد، محمد
عصاره اتانولی ریشه گیاه کهورک: تعیین فنول و فلاونوئید کل، توانایی رادیکال گیرندگی و اثر ضدمیکروبی آن بر برخی از باکتریهای عامل عفونت و مسمومیت غذایی [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 35-46]
نیکخواه، شهره
بررسی اثر پوشش خوراکی چندلایه کیتوزان/پکتین حاوی میکروکپسولهای اسانسهای دارچین یا آویشن در افزایش زمان ماندگاری پس از برداشت خیار [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 1-18]
ه
هادیان، محمد
بررسی اثر روش تولید و کاربرد همزمان کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای رئولوژیکی و ریزساختاری دوغ [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 19-34]
ی
یگانه، سکینه
اثر استفاده از آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس پلوویالیس در دو فرم آزاد و نانوکپسولهای حامل در فرمولاسیون رب گوجه فرنگی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و کیفی محصول طی نگهداری در دمای یخچال [دوره 20، شماره 1، 1403، صفحه 101-117]